Underhållsplan för brf

Underhållsplan för bostadsrättsförening

Behöver ni en underhållsplan till er bostadsrättsförening i Stockholm?

Jucomi hjälper er att ta fram en bra underhållsplan som är till hjälp i arbetet med att strukturera och planera förvaltningen av fastigheten. Genom en bra underhållsplan för er bostadsrättsförening ges ni möjlighet till en jämnare avgiftsutveckling och kan undvika oförutsedda utgifter. Den ska därför vara grundligt och professionellt genomarbetad och kan vara svår att ta fram utan rätt kunskap kring hur den bör se ut.

Underhållsplan bostadsrättsförening

Vi erbjuder er bostadsrättsförening bästa möjliga underhållsplan

Vi på Jucomi har erfarna medarbetare med stor kompetens kring att ta fram en underhållsplan för bostadsrättsförening och ser direkt vad som bör göras och vad som ska prioriteras. Vi tar ett helhetsansvar i processen, från den begynnande besiktningen till en färdig, överskådlig plan.

Låt oss hjälpa till med er underhållsplan i Stockholm

En underhållsplan är en mycket värdefull investering för en bostadsrättsförening och är avgörande för en god ekonomi och trivseln i fastigheten. Utan en bra underhållsplan riskerar bostadsrättsföreningen större utgifter med löpande underhåll och dyra reparationer, kostnader som kan undvikas när man vet skicket på fastigheten och i vilken ordning underhållet ska genomföras.

Med hjälp av en underhållsplan kan ni spara mycket pengar i framtiden, men även också på kort sikt. Underhåll är väldigt dyrt och därför är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som komma skall. Om er fastighet hålls i ett bra skick så får ni bland annat:

 • En ökad boendetrivsel
 • Färre boendeutgifter
 • Lägre driftkostnader
 • Ett högre marknadsvärde

Med andra ord finns det väldigt många bra saker som ni får bättre koll på med hjälp av en underhållsplan till er bostadsrättsförening i Stockholm

Vi hjälper din bostadsrättsförening i Stockholm

Vill ni kontakta oss för en underhållsplan till er bostadsrättsförening i Stockholm? Hör gärna av er till på telefon, mail eller via kontaktformuläret på hemsidan så tar en av våra projektledare kontakt med er.

Kontakta oss

  Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

  Kontakta oss
  close slider

   Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort