Jucomi

Lokalrenovering

Lokalombyggnad

Även på mindre attraktiva ytor i fastigheterna, oftast i källare, och även utanför stadens innersta kärna kan det vara lönsamt för föreningar att bygga lägenheter till försäljning. Mycket handlar om hur väl ytorna kan anpassas utan allt för omfattande ombyggnation. Finns det vatten, avlopp och tillräckligt med ljusinsläpp har man kommit en bra bit på väg. Cykelrum, torkrum, före detta utrymmen för oljetankar, garage, butiker och/eller källarförråd är exempel på rum som har gjorts om till små lägenheter.

Föreningslokal eller kanske ny lägenhet ?

Vi har utfört många ombyggnader till föreningslokaler till bostadsrättsföreningar. Med hjälp av våra projektledare skissar vi upp hur lokalen kan anpassas till en fin lokal för styrelsemöten eller årsmöten eller andra tillfällen. En del av våra kunder har även önskat att lokalen utrustas med sängskåp för möjlighet till enstaka övernattningar. Många föreningar väljer att bygga om lokalen till en ny lägenhet.

Se vår referenssida

 1.Planering:
 Vad vill ni göra med din outnyttjade yta?

Vill ni skapa en ny lägenhet för att utöka medlemsantalet i din förening eller finns behov av en föreningslokal ? Vi på Jucomi hjälper er med att se vad ytan bäst lämpar sig  till.

2.Förberedelse:
När beslut tagits att starta ombyggnaden börjar projekteringen där ni tar fram alla val på golv, kulör på väggar samt hur kök och badrum ska inredas.

3.Utförandet:
Jucomi kallar i de flesta fall till byggmöten veckovis. Påtala här dina eventuella ändrade förutsättningar för oss. Detta för att snabbt kunna justera tidplanen om så behövs. Eventuellt kan även priset behöva justeras.

4.Slutskede:
Besiktning sker genom en avsyning av bägge parter med kontraktet samt som grund.

Källare och vind

Jucomi har lång erfarenhet av projektledning av kompletta lösningar för inomhusrenoveringar med målare, snickare, plattsättare, murare, golvläggare och färgsättare.  Boka redan idag för lugnare och effektivare planering av byggprojekt inomhus.

Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Kontakta oss

    Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

    Kontakta oss
    close slider

      Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort