Jucomi

Jucomi - Bäst på bostadsrättsföreningar

Bäst på bostadsrättsföreningar

Vi vet att vi kan vara till stor hjälp för era projekt. Ni får fokusera på det som ni är bäst på. Vi tar ansvar för de uppdrag ni överlåter till oss. Vi använder Jucomis samlade styrka vid inköp, expertkunskap och samordning. Det är med hjälp av vår decentraliserade och effektiva organisation som vi kan ge dig det bästa resultatet. Effektiv kostnadsstyrning och flexibilitet är vår målsättning.

Bekymmersfritt med Jucomi – vi håller vad vi lovar

Vi hjälper er med

Om så önskas hjälper vi även till med magasinering av möbler. Allt planeras med hjälp av en tidplan så kunden enkelt kan följa uppdraget för vidare rapport till styrelse och medlemmar.

Bekymmersfritt med Jucomi – vi håller vad vi lovar

När det gäller tidplaner, prisöverenskommelser och kvaliteten på utförda arbeten, så håller vi alltid vad vi lovat. Vår uppgift är att ansvara för att kundens investering ger mesta möjliga utdelning. Det är vårt stora kontaktnät och vår erfarenhet som gör oss så pålitliga och säkra. Det är alltid en projektledare som samordnar hela projektet. Detta innebär att du som kund har en kontaktyta genom hela renoveringsprocessen.

Stambyten och renoveringar innebär ofta störningar. Med effektiva lösningar och god planering gör våra flexibla, erfarna och kompetenta hantverkare och medarbetare allt för att minimera störningar. För oss är det en självklarhet att lämna platsen i ett rent och städat skick efter utfört arbete.

Vi verkar, men föredrar att inte lämna mer än ett bra resultat efter oss.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss

    Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

    Kontakta oss
    close slider

      Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort