Jucomi

Fasadrenovering i Stockholm - Vi på Jucomi hjälper dig hela vägen

Fasadrenovering med Jucomi bygg

Jucomi erbjuder fasadrenovering i Stockholm för alla typer av fasader. Vi har den erfarenhet och kompetens som behövs för att kunna genomföra en professionell renovering som håller hög kvalitet, så att fasaden kan stå emot väder och vind i många år framöver. Dessutom tar vi givetvis hänsyn till yttre aspekter och arbetar för en snygg fasadrenovering som ger besökare ett bra första intryck av din fastighet i Stockholm. Det visar också på omsorg för hela fastigheten.

Fasadrenovering i Stockholm

Fasadrenovering med snyggt resultat för er i Stockholm

I vårt arbete med fasadrenovering i Stockholm arbetar vi alltid grundligt och noggrant för att undvika komplikationer och skador. Med flera års erfarenhet och många duktiga hantverkare kan vi garantera ett bra resultat oavsett om det gäller en träfasad, tegelfasad eller en tjärad fasad.

Jucomi tar ett helhetsansvar genom hela projektet och vi ger också individuella råd kring fasaden till våra kunder. Med stor expertis och ett fokus på kvalitet kan du alltid vara trygg med att anlita oss, och veta att vi alltid gör vad som krävs för en så bra fasadrenovering i Stockholm som möjligt.

Om ni vill anlita oss för fasadrenovering i Stockholm är ni varmt välkommen att kontakta oss per telefon eller mail så berättar vi mer och kan presentera ett upplägg för er fastighet.

Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag är ett självständigt byggföretag. Vi har kontrollansvarighet nivå Kvalificerad samt en Certifierad målarmästare. Verksamheten bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer.

Mästare i målning av Sveriges Hantverksråd.
Medlem i SBR.
RISE.

Organisation

 • Försäljning & Marknadschef är C. Fri.
 • Ekonomi, Kvalité & Miljöchef är M. Andersson.
Affärsidé

Vår affärsidé är att med kompetenta medarbetare erbjuda våra kunder ett brett utbud av tjänster inom renovering, ombyggnad & tillbyggnad.

Vår affärsmodell

Den affärsmodell som stödjer vår affärsidé är uppbyggd kring de tre hörnstenarna ytskikt, installationer och byggsamordning. Med vårt stora kunnande och höga kompetens inom byggverksamhet samt vårt breda kontaktnät av leverantörer och underentreprenörer är vår målsättning att finna fullständiga och långsiktiga lösningar åt kunden. Kunderna tillsammans med Jucomi ser i sin tur löpande till att våra produkter vidareutvecklas genom feedback och krav på bra och väl utförda tjänster.

Historik

Med sjuttio års gedigen erfarenhet av byggutveckling och byggrelaterade tjänster bildades Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag våren 2005.

Innehållsförteckning

Kontakta oss

  Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

  Vi renoverar fasaden till er bostadsrättsförening

  Fasadrenovering i Stockholm har länge varit en central del av bevarandet och förnyelsen av stadens arkitektoniska skönhet. Ett företag som har gjort betydande avtryck inom detta område är Jucomi Bygg. Med åren har företaget etablerat sig som en pålitlig och kompetent aktör inom fasadrenoveringsbranschen, och deras arbete har blivit synonymt med hög kvalitet och noggrannhet.

  Jucomi Bygg har en gedigen erfarenhet av att hantera olika typer av fasader, från historiska byggnader till moderna bostadshus. De har ett starkt engagemang för att bevara stadens arkitektoniska arv samtidigt som de integrerar moderna tekniker och material för att säkerställa hållbarhet och energieffektivitet.

  En av Jucomi Byggs framstående egenskaper är deras expertteam som består av välutbildade yrkesmän inom olika områden, såsom murverk, putsning, måleri och konstruktion. Denna mångsidighet möjliggör en helhetsinriktad metod för fasadrenovering, där varje aspekt tas om hand på bästa möjliga sätt.

  Företaget är också känt för sin noggranna förberedelse inför varje projekt. Innan de påbörjar en fasadrenovering genomför de en noggrann utvärdering av byggnadens skick och behov. Detta gör att de kan skapa skräddarsydda planer och strategier för att hantera eventuella problemområden, såsom fuktintrång, sprickbildning eller försämrad isolering.

  Jucomi Bygg är även medvetna om Stockholms särskilda klimatutmaningar och anpassar sina renoveringslösningar därefter. De väljer material och metoder som är robusta nog att motstå de extrema temperaturväxlingarna och fuktigheten som kan påverka fasaderna i staden.

  Kundnöjdhet är en prioritet för Jucomi Bygg, och de strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. De håller kunderna informerade genom hela renoveringsprocessen och är öppna för att svara på frågor och adressera eventuella bekymmer.

  I en stad som Stockholm, där historisk arkitektur blandas med moderna strukturer, spelar fasadrenovering en avgörande roll för stadens visuella och strukturella integritet. Jucomi Bygg har lyckats skapa en stark närvaro inom detta område genom att kombinera respekt för det förflutna med innovativa metoder för framtiden. Deras arbete bidrar inte bara till att förbättra byggnadernas utseende och hållbarhet, utan även till att bevara Stockholms identitet som en unik och vacker stad.

  Återställa Skönhet och Funktion

  Stockholm, en stad präglad av historisk charm och modern estetik, kräver ofta underhåll och renovering för att bevara sin karaktär. I detta sammanhang har Jucomi Bygg etablerat sig som en pålitlig partner för fasadrenoveringsprojekt i staden. Med åren av erfarenhet och expertis kombinerat med en förståelse för Stockholms unika arkitektoniska arv har Jucomi Bygg blivit en framstående aktör inom renoveringsbranschen.

  Fasadrenovering är en nödvändig process för att bevara byggnaders strukturella integritet och estetiska appell. I en stad med varierande klimat och höga luftfuktighetsnivåer som Stockholm är en korrekt utförd fasadrenovering avgörande för att skydda byggnader från fuktintrång och erosion. Jucomi Bygg tar ett holistiskt tillvägagångssätt i sina projekt, från noggranna inspektioner och utvärderingar till att välja lämpliga material och tekniker för att säkerställa långvarig hållbarhet.

  En av Jucomi Byggs utmärkande egenskaper är deras skicklighet i att kombinera moderna renoveringstekniker med respekt för det historiska arvet. Stockholm är rikt på äldre byggnader med unik arkitektur och karaktär. Vid fasadrenoveringar är det avgörande att behålla och återställa dessa unika drag samtidigt som man uppfyller moderna krav på energieffektivitet och byggstandarder. Jucomi Bygg har genom åren framgångsrikt balanserat detta behov och har blivit kända för att leverera renoveringar som smidigt kombinerar det bästa av det förflutna och nutiden.

  Teamet på Jucomi Bygg är sammansatt av erfarna yrkesmän som specialiserar sig på olika aspekter av fasadrenovering. De har inte bara teknisk expertis utan också en passion för att förvandla byggnader till mästerverk. Från att reparera sprickor och skador till att rengöra och återställa fasadens ursprungliga färg och textur, är varje steg utfört med precision och noggrannhet.

  Utöver den praktiska kompetensen har Jucomi Bygg utvecklat starka samarbeten med kunder och arkitekter. Denna öppna och transparenta kommunikation säkerställer att kundernas visioner och önskemål integreras sömlöst i renoveringsprocessen. Slutresultatet är inte bara en förbättrad fasad utan också en förstärkt kundrelation som bygger på förtroende och tillfredsställelse.

  Fasadrenovering i Stockholm är mer än bara en teknisk process – det är en respektfull hyllning till stadens rika historia och dess framtid. Med Jucomi Bygg som partner kan fastighetsägare och samhället vara trygga i vetskapen om att deras byggnader får den kärlek och omsorg de förtjänar. Med en passion för detaljer och en stark kompromisslöshet när det gäller kvalitet fortsätter Jucomi Bygg att sätta sin prägel på Stockholms arkitektoniska landskap genom fasadrenoveringar som är både vackra och funktionella.

  Kontakta oss
  close slider

   Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort