Fasadrenovering i Stockholm

Vi på Jucomi hjälper dig hela vägen

Fasadrenovering med Jucomi bygg i Stockholm

Fasadrenovering i Stockholm för alla typer av fasader. Vi har den erfarenhet och kompetens som behövs för att kunna genomföra en professionell renovering. Dessutom håller vårt arbete hög kvalitet, så att fasaden kan stå emot väder och vind i många år framöver. Därtill tar vi givetvis hänsyn till yttre aspekter. Samtidigt arbetar vi för en snygg fasadrenovering som ger besökare ett bra första intryck av din fastighet i Stockholm. Det visar också på omsorg för hela fastigheten.

Fasadrenovering i Stockholm

Fasadrenovering med snyggt resultat för er

I vårt arbete med fasadrenovering i Stockholm arbetar vi alltid grundligt och noggrant för att undvika komplikationer och skador. Med flera års erfarenhet och många duktiga hantverkare kan vi garantera ett bra resultat.

Oavsett om det gäller en träfasad, tegelfasad eller en tjärad fasad så hjälper vi er. Jucomi tar ett helhetsansvar genom hela projektet och vi ger också individuella råd kring fasaden till våra kunder. Med stor expertis och ett fokus på kvalitet kan du alltid vara trygg med att anlita oss. Likaså gör vi allt för att er fasadrenovering i Stockholm ska bli så bra som möjligt. Om ni vill anlita oss för fasadrenovering i Stockholm är ni varmt välkommen att kontakta oss per telefon eller mail. Sedan berättar vi mer och kan presentera ett upplägg för er fastighet. Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag är ett självständigt byggföretag. Också har vi kontrollansvarighet nivå Kvalificerad samt en Certifierad målarmästare. Därtill bygger verksamheten på ett nära samarbete med kunder och leverantörer. Mästare i målning av Sveriges HantverksrådMedlem i SBRRISE.

Organisation

 • Försäljning & Marknadschef är C. Fri.
 • Ekonomi, Kvalité & Miljöchef är M. Andersson.

Affärsidé

Vår affärsidé är att med kompetenta medarbetare erbjuda våra kunder ett brett utbud av tjänster inom renovering, ombyggnad & tillbyggnad.

Vår affärsmodell

Den affärsmodell som stödjer vår affärsidé är uppbyggd kring de tre hörnstenarna ytskikt, installationer och byggsamordning. Tillika har vi ett stort kunnande och en hög kompetens inom byggverksamhet. Dessutom har vi ett brett kontaktnät av leverantörer och underentreprenörer. Målet är att finna fullständiga och långsiktiga lösningar åt kunden. Tillsammans med våra kunder ser vi till att våra produkter alltid är à jour. Tack var feedback från våra kunder samt våra egna högt ställda krav kan vi garantera hög kvalitet.

Historik

Med sjuttio års gedigen erfarenhet av byggutveckling och byggrelaterade tjänster bildades Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag våren 2005.

Kontakta oss

  Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

  Vi renoverar fasaden till er bostadsrättsförening

  Fasadrenovering Stockholm har länge varit en central del av bevarandet och förnyelsen av stadens arkitektoniska skönhet. Tillika har vårt företag varit ett av flera som har gjort betydande avtryck inom detta område är.

  Med åren har vi dessutom etablerat oss som en pålitlig och kompetent aktör inom fasadrenoveringsbranschen. Jucomi Bygg har en gedigen erfarenhet av att hantera olika typer av fasader, från historiska byggnader till moderna bostadshus. Vidare har vi ett starkt engagemang för att bevara stadens arkitektoniska arv.

  Samtidigt integrerar vi moderna tekniker och material för att säkerställa hållbarhet och energieffektivitet. Vårt team av välutbildade yrkesmän inom olika områden, såsom murverk, putsning, måleri och konstruktion är nyckeln till vår framgång. Också är det denna mångsidighet som möjliggör en helhetsinriktad metod för fasadrenovering. Innan vi påbörjar en fasadrenovering genomför vi en noggrann utvärdering av byggnadens skick och behov. Detta innebär att vi kan skapa skräddarsy planer och strategier för att hantera eventuella problemområden. Till exempel kan sådana vara fuktintrång, sprickbildning eller försämrad isolering.

  När vi väljer material och metoder tar vi höjd för extrema temperaturväxlingarna och fuktighet som kan påverka fasaden. Kundnöjdhet är en prioritet för Jucomi Bygg och vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Bland annat håller kunderna vi kunderna informerade genom hela renoveringsprocessen. Därtill är tillgängliga för att svara på frågor och att ta itu med eventuella bekymmer. Här i Stockholm, där historisk arkitektur delar stadsutrymmet med moderna strukturer har fasadrenovering betydelse. Sammantaget har vi alltid arbetat med en respekt för det förflutna i kombination med ett nyttjande av innovativa metoder. Därför har vi bidraga till att bevara Stockholms identitet som en unik och vacker stad

  Fasadrenovering är en nödvändig process för att bevara byggnaders strukturella integritet och estetiska appell. Likväl har vi ett klimat som orsakar från fuktintrång och erosion. Därför arbetar vi på ett holistiskt sätt. Detta innebär noggranna inspektioner och utvärderingar samt att vi väljer hållbara arbetssätt. En av Jucomi Byggs utmärkande egenskaper är deras skicklighet i att kombinera moderna renoveringstekniker med respekt för det historiska arvet. Stockholm är rikt på äldre byggnader med unik arkitektur och karaktär. När vi arbetar med fasadrenoveringar är det avgörande att behålla och återställa byggnadernas unika drag. Samtidigt lever vi upp till dagens krav på energieffektivitet och byggstandarder. Därför har vi kunnat kombinera det bästa av det förflutna och nutiden.

  Teamet på Jucomi Bygg är sammansatt av erfarna yrkesmän som specialiserar sig på olika aspekter av fasadrenovering. De har inte bara teknisk expertis utan också en passion för att förvandla byggnader till mästerverk. Dels reparerar vi sprickor och skador. Dels rengör och återställer vi fasadens ursprungliga färg och textur. Utöver den praktiska kompetensen har Jucomi Bygg utvecklat starka samarbeten med kunder och arkitekter. Denna öppna och transparenta kommunikation säkerställer att kundernas visioner och önskemål integreras sömlöst i renoveringsprocessen. Slutresultatet är inte bara en förbättrad fasad utan också en förstärkt kundrelation som bygger på förtroende och tillfredsställelse. Med Jucomi Bygg ni vara trygga i vetskapen om att deras byggnaderna får den kärlek och omsorg de förtjänar. Anledningen är att vi har en passion för detaljer samt en ovilja att kompromissa när det gäller kvalitet.

  Fasadrenovering: Profesionell och Hållbar Renovering med Jucomi Bygg
  När det gäller fasadrenovering Stockholm är Jucomi Bygg det självklara valet för dig som vill ha en professionell och hållbar renovering. Med vår långa erfarenhet och höga kompetens kan vi garantera att din fasad blir såväl vacker som funktionell, med en renovering som står emot väder och vind under många år framöver.

  Vi på Jucomi förstår vikten av att inte bara renovera en fasad, utan att göra det med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Genom att kombinera traditionellt hantverk med moderna tekniker och material kan vi erbjuda en renovering som inte bara bevarar fastighetens estetiska värde utan också förbättrar dess funktion och energieffektivitet.

   

  Med vår expertis inom olika områden, såsom murverk, putsning, måleri och konstruktion, kan vi hantera alla typer av fasader med precision och skicklighet. Vi tar ett helhetsansvar för varje projekt och arbetar nära våra kunder för att säkerställa att deras visioner förverkligas på bästa möjliga sätt.

  En av våra främsta prioriteringar på Jucomi Bygg är hållbarhet. När vi väljer material och metoder för fasadrenovering tar vi hänsyn till Stockholms klimat och strävar efter att skapa en renovering som är både långvarig och miljövänlig. Vår målsättning är att inte bara uppfylla utan överträffa våra kunders förväntningar, och vi arbetar hårt för att säkerställa att varje kund är helt nöjd med resultatet av sin renovering.

  Om du planerar en fasadrenovering i Stockholm är Jucomi Bygg det självklara valet för ett professionellt och pålitligt utförande. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning för din fastighet. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förvandla din fasad till något vackert och funktionellt som du kan njuta av under många år framöver.

  Med över sjuttio års samlad erfarenhet är Jucomi Bygg en ledande aktör inom fasadrenovering i Stockholm. Vår gedigna kunskap och förståelse för både traditionella och moderna renoveringstekniker gör oss till det självklara valet för ditt renoveringsprojekt.

   

  Vi förstår att varje fastighet är unik och kräver en skräddarsydd approach. Därför genomför vi alltid en noggrann utvärdering av din fasads skick och behov innan vi påbörjar renoveringen. På så sätt kan vi skapa en plan och strategi som är anpassad efter dina specifika krav och önskemål.

  Hos Jucomi Bygg är kvalitet och hållbarhet centrala principer i allt vi gör. Vi använder endast material av högsta kvalitet och följer noggrant beprövade renoveringsmetoder för att säkerställa ett långvarigt och hållbart resultat. Vår målsättning är att din renoverade fasad inte bara ska vara vacker utan också motståndskraftig mot Stockholms klimatförhållanden.

   

  Vi förstår också vikten av att hålla dig som kund informerad och delaktig i hela renoveringsprocessen. Därför finns vårt team alltid tillgängligt för att svara på dina frågor och adressera eventuella bekymmer som kan uppstå under arbetets gång. På Jucomi Bygg strävar vi alltid efter att skapa en positiv och transparent arbetsmiljö där du som kund känner dig trygg och nöjd med resultatet.

  Om du letar efter en pålitlig och erfaren partner för din fasadrenovering i Stockholm, behöver du inte leta längre än Jucomi Bygg. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd offert för ditt renoveringsprojekt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förvandla din fasad till något vackert och hållbart som du kan njuta av under många år framöver.

  Med över sjuttio års erfarenhet av byggutveckling och renoveringstjänster har Jucomi Bygg etablerat sig som en pålitlig och kompetent aktör inom fasadrenoveringsbranschen i Stockholm. Vi har hanterat ett brett spektrum av projekt, från historiska byggnader till moderna bostadshus, och vår expertis sträcker sig över alla typer av fasader.

   

  Vårt team av erfarna yrkesmän specialiserar sig på olika aspekter av fasadrenovering, vilket gör oss till en komplett och mångsidig partner för ditt renoveringsprojekt. Vi tar ett helhetsgrepp om varje projekt, från den inledande utvärderingen av byggnadens skick till planering, utförande och slutgiltig leverans. Med vårt fokus på detaljer och kvalitet kan du lita på att din fasadrenovering kommer att utföras med den omsorg och precision som den förtjänar.

  Stockholm är rikt på äldre byggnader med unik arkitektur och karaktär, och vi förstår vikten av att bevara och återställa deras unika drag. Samtidigt är det avgörande att uppfylla dagens krav på energieffektivitet och byggstandarder. På Jucomi Bygg kombinerar vi det bästa av det förflutna och nutiden genom att integrera moderna renoveringstekniker med respekt för det historiska arvet.

   

  Vi strävar alltid efter att hitta innovativa och hållbara lösningar för varje renoveringsprojekt, vilket gör att våra kunder kan njuta av en fasad som inte bara är vacker utan också energieffektiv och hållbar på lång sikt. Genom att investera i kvalitetsmaterial och väl genomtänkta metoder kan vi säkerställa att din renovering blir en investering för framtiden.

  Oavsett om du behöver renovera en träfasad, tegelfasad eller en annan typ av fasad i Stockholm, kan Jucomi Bygg hjälpa dig att förvandla din fastighet till något speciellt. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd offert för din fasadrenovering. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en fasad som är både vacker och hållbar, och som du kommer att vara stolt över under många år framöver.

  Vanliga Frågor om Fasadrenovering med Jucomi Bygg i Stockholm

  1. Vad erbjuder Jucomi Bygg när det gäller fasadrenovering i Stockholm?

  Jucomi Bygg erbjuder professionell fasadrenovering i Stockholm för alla typer av fasader. Vi kombinerar erfarenhet och kompetens för att leverera högkvalitativa renoveringar som håller länge och ger din fastighet ett förstklassigt utseende.

  2. Vilka typer av fasader kan Jucomi Bygg renovera?

  Vi kan renovera alla typer av fasader, inklusive träfasader, tegelfasader och tjärade fasader. Oavsett material eller skick på fasaden kan vi hjälpa till med att förvandla den till något vackert och funktionellt.

  3. Hur säkerställer Jucomi Bygg kvaliteten på sin fasadrenovering?

  Vi på Jucomi Bygg arbetar alltid grundligt och noggrant för att undvika komplikationer och skador. Vår erfarna personal har specialiserat sig på olika aspekter av fasadrenovering och vi använder endast högkvalitativa material och beprövade metoder för att säkerställa ett bra resultat.

  4. Hur går processen till när man anlitar Jucomi Bygg för fasadrenovering i Stockholm?

  Vi börjar med en noggrann utvärdering av byggnadens skick och behov. Sedan skapar vi en skräddarsydd plan och strategi för att hantera eventuella problemområden. Under hela renoveringsprocessen håller vi våra kunder informerade och engagerade för att säkerställa deras fulla tillfredsställelse.

  5. Vad är Jucomi Byggs fokus när det gäller hållbarhet?

  Vi strävar efter att skapa hållbara renoveringar som kan stå emot Stockholms klimatförhållanden under lång tid. Genom att välja högkvalitativa material och hållbara metoder ser vi till att våra renoveringar är både vackra och miljövänliga.

  6. Hur kan jag kontakta Jucomi Bygg för att diskutera min fasadrenovering i Stockholm?

  Du kan kontakta oss genom telefon på 08-663 05 40 eller via e-post på info@jucomi.se. Alternativt kan du fylla i kontaktformuläret på vår webbplats och en projektledare kommer att kontakta dig inom kort för att diskutera dina behov och önskemål.

  Kontakta oss
  close slider

   Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort