Jucomi är din garanti för ett tryggt boende i er bostadsrättsförening

Totalentreprenad i Stockholm

“Vid totalentreprenad ingår beställaren avtal med en enda entreprenör och ger honom i uppdrag att både projektera och utföra uppdraget. Beställaren tillhandahåller ett förfrågningsunderlag som är odetaljerat och ofta bara i form av funktionskrav, istället för preciserade och bestämda lösningar. Därför kallas totalentreprenad ibland också för funktionsentreprenad. Avtalsformen är ABT 06.”

För Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag är totalentreprenad i Stockholm något mer. Vi åtar oss att hjälpa till vid större ombyggnader med evakueringar och magasinering av möbler.

Kontakta vår projektledare om totalentreprenad i Stockholm

Med hjälp av våra arkitekter pratar vi kundens språk. Med papper och penna tar vi fram kundens önskemål. Med kommunikation och dialog bygger vi idag relationer, oavsett om kunden är ett multinationellt bolag, en bostadsrättsförening eller den enskilde husägaren.

Kontakta vår projektledare om vår totalentreprenad i Stockholm!

Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag är ett självständigt byggföretag. Vi har kontrollansvarighet nivå Kvalificerad samt en Certifierad målarmästare. Verksamheten bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer.

Mästare i målning av Sveriges Hantverksråd.
Medlem i SBR.
RISE.

Organisation

 • Försäljning & Marknadschef är C. Fri.
 • Ekonomi, Kvalité & Miljöchef är M. Andersson.
 •  

Affärsidé

Vår affärsidé är att med kompetenta medarbetare erbjuda våra kunder ett brett utbud av tjänster inom renovering, ombyggnad & tillbyggnad.

Vår affärsmodell

Den affärsmodell som stödjer vår affärsidé är uppbyggd kring de tre hörnstenarna ytskikt, installationer och byggsamordning. Med vårt stora kunnande och höga kompetens inom byggverksamhet samt vårt breda kontaktnät av leverantörer och underentreprenörer är vår målsättning att finna fullständiga och långsiktiga lösningar åt kunden. Kunderna tillsammans med Jucomi ser i sin tur löpande till att våra produkter vidareutvecklas genom feedback och krav på bra och väl utförda tjänster.

Historik

Med sjuttio års gedigen erfarenhet av byggutveckling och byggrelaterade tjänster bildades Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag våren 2005.

Kontakta oss

  Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

  Kontakta oss
  close slider

   Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort