Jucomi är din garanti för ett tryggt boende i er bostadsrättsförening

Totalentreprenad bostadsrättsförening

Jucomi erbjuder totalentreprenad för bostadsrättsföreningar i Stockholm, vilket innebär att vi som enda leverantör tar ansvar för hela projektet, från upphandling till en färdig fastighet.

Vi ser till att leverera lösningar enligt det beställningsunderlag ni tar fram åt oss, men för oss är totalentreprenad mer än så. Vi fokuserar på hög service och erbjuder därför också evakuering och magasinering av möbler vid större ombyggnader. Det gör oss till en unik entreprenör som alltid ser till helheten i arbetet för ett så bra resultat som möjligt.

Totalentreprenad bostadsrättsförening

Lång erfarenhet av totalentreprenad i Stockholm

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom totalentreprenad för bostadsrättsföreningar i Stockholm och har genomfört många lyckade projekt genom åren som håller hög kvalitet. Eftersom totalentreprenad handlar om stora och omfattande projekt lägger vi stor vikt vid att hålla en bra dialog på kundens språk för att hålla en bra relation genom hela processen. På så vis kan vi leverera ett resultat i linje med de önskemål och krav du som kund satt upp, utan komplikationer eller missförstånd. Det gör oss till en trygg leverantör som du alltid kan lita på.

Att anlita oss för totalentreprenad i Stockholm för er bostadsrättsförening är ett säkert och bra val eftersom ni får en och samma leverantör för hela projektet, utan mellanhänder och olika kommunikationsvägar. Efter att ni skrivit kontrakt med oss tar vi ansvar i hela arbetet och ni kan vara trygga med att projektet genomförs utan oförutsedda kostnader eller andra tråkiga överraskningar.

Kontakta oss som totalentreprenad för er bostadsrättsförening

Vill ni kontakta oss angående totalentreprenad för bostadsrättsföreningen i Stockholm? Då går det bra att fylla i vårt formulär direkt på webben, så tar en av våra projektledare kontakt med er inom kort. Vi finns även på telefon och mail.

Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag är ett självständigt byggföretag. Vi har kontrollansvarighet nivå Kvalificerad samt en Certifierad målarmästare. Verksamheten bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer.

Mästare i målning av Sveriges Hantverksråd.
Medlem i SBR.
RISE.

Välkommen till Jucomi.

Kontakta oss

    Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

    Kontakta oss
    close slider

      Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort