Jucomi - Totalentreprenad bostadsrättsförening i Stockholm
Totalentreprenad bostadsrättsförening i Stockholm
Hem > Totalentreprenad bostadsrättsförening i Stockholm

Totalentreprenad bostadsrättsförening - för er i Stockholm

Jucomi erbjuder totalentreprenad för bostadsrättsföreningar i Stockholm, vilket innebär att vi som enda leverantör tar ansvar för hela projektet, från upphandling till en färdig fastighet.

Vi ser till att leverera lösningar enligt det beställningsunderlag ni tar fram åt oss, men för oss är totalentreprenad mer än så. Vi fokuserar på hög service och erbjuder därför också evakuering och magasinering av möbler vid större ombyggnader. Det gör oss till en unik entreprenör som alltid ser till helheten i arbetet för ett så bra resultat som möjligt.

Lång erfarenhet av totalentreprenad i Stockholm

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom totalentreprenad för bostadsrättsföreningar i Stockholm och har genomfört många lyckade projekt genom åren som håller hög kvalitet. Eftersom totalentreprenad handlar om stora och omfattande projekt lägger vi stor vikt vid att hålla en bra dialog på kundens språk för att hålla en bra relation genom hela processen. På så vis kan vi leverera ett resultat i linje med de önskemål och krav du som kund satt upp, utan komplikationer eller missförstånd. Det gör oss till en trygg leverantör som du alltid kan lita på.

Att anlita oss för totalentreprenad i Stockholm för er bostadsrättsförening är ett säkert och bra val eftersom ni får en och samma leverantör för hela projektet, utan mellanhänder och olika kommunikationsvägar. Efter att ni skrivit kontrakt med oss tar vi ansvar i hela arbetet och ni kan vara trygga med att projektet genomförs utan oförutsedda kostnader eller andra tråkiga överraskningar.

Kontakta oss som totalentreprenad för er bostadsrättsförening

Vill ni kontakta oss angående totalentreprenad för bostadsrättsföreningen i Stockholm? Då går det bra att fylla i vårt formulär direkt på webben, så tar en av våra projektledare kontakt med er inom kort. Vi finns även på telefon och mail. Välkommen till Jucomi.


Kontakta oss
08-663 05 40
info@jucomi.se
Hitta till oss
Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag
Nimrodsgatan 22 B
115 42 Stockholm

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort.