Projektledning för bostadsrättsförening - Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag
Projektledning för bostadsrättsförening

Projektledning för bostadsrättsförening

Behöver ni hjälp med projektledningen för er bostadsrättsförening?

Att driva projekt kräver ofta en ganska stor arbetsinsats för den enskilde ledaren i styrelsen och ställer krav på kompetens och kunskap. Många gånger finns inte resurserna internt i bostadsrättsföreningen, och det är där vi kommer in i bilden. Jucomi kan hjälpa bostadsrättsföreningar att driva igenom projekt på ett professionellt sätt enligt alla steg som krävs där vi tar ett helhetsansvar, men alltid med hänsyn till bostadsrättsföreningens krav och önskemål. Vi värderar transparens och god kommunikation för att projektet ska flyta på så bra som möjligt.

Anlita oss för projektledning

Genom att anlita oss för projektledning för er bostadsrättsförening får ni trygghet och kontroll i alla steg och ni kan vara trygga med att allt sköts. Det innebär att ni ges ökad effektivitet, lägre kostnader och ett gediget beslutsunderlag. Oavsett vilka typer av uppdrag eller projekt det handlar om står vi gärna till tjänst med gedigen erfarenhet och kompetens inom projektledning. Vi hjälper bland annat till med förstudie och budget, bygglovsfrågor, upphandlingar och ekonomistyrning.

Vill ni anlita oss för projektledning? Då går det bra att kontakta oss per mail eller telefon så berättar vi mer och kan presentera ett förslag för era behov.


Kontakta oss
08-663 05 40
info@jucomi.se
Hitta till oss
Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag
Nimrodsgatan 22 B
115 42 Stockholm

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort.