Jucomi är din garanti för ett tryggt boende i er bostadsrättsförening

Ombyggnad bostadsrättsförening

Jucomi kan hjälpa er med ombyggnad av bostadsrättsföreningen i Stockholm. Vi har kunskap och erfarenhet kring allt som rör ombyggnad och reparation och erbjuder bland annat stambyte, lägenhetsrenoveringar, trapphus, tak och fasader men även invändiga projekt som rör kök, badrum och elinstallationer.

För oss är det en självklarhet att alltid hålla oss till den överenskomna planen och leverera ett resultat som håller hög kvalitet och hållbarhet på utsatt tid. Våra hantverkare är flexibla och erfarna och arbetar med effektiva lösningar för allt som rör ombyggnad av bostadsrättsförening.

Ombyggnad bostadsrättsförening

Välj vår ombyggnad av er bostadsrättsförening i Stockholm

Ombyggnationer är stora och avancerade projekt som kräver fackmannamässig kunskap, bra erfarenhet och professionella hantverkare. Vi på Jucomi behärskar och tillhandahåller alla dessa delar och tar alltid ett helhetsansvar i alla projekt och tidsplanerar tydligt så att du som kund alltid kan ha full koll på vad som sker och ska ske. Med fokus på goda resultat, en god dialog oss emellan och hög service är vi ett bra val när det kommer till ombyggnad i Stockholm inom en bostadsrättsförening.

Även om renovering och ombyggnad av en bostadsrättsförening kan ses som en stor kostnad vid tillfället är det ändå en bra investering eftersom det höjer värdet på bostaden i slutändan vilket resulterar i en bättre ekonomi för bostadsrättsföreningen på lång sikt.

Var rädd om fastigheten och se till att genomföra det underhåll eller den ombyggnad som krävs för att hålla den i rätt skick. Tack vare vårt breda kompetensområde och stora kontaktnät är vi en pålitlig och säker entreprenör.

Kontakta Jucomi för ombyggnad i Stockholm

Om ni vill ta hjälp av oss för ombyggnad av bostadsrättsförening går det bra att kontakta oss via mail eller telefon. Då kan vi berätta mer om oss och samtidigt presentera en lösning som passar er bostadsrättsförening.

Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag är ett självständigt byggföretag. Vi har kontrollansvarighet nivå Kvalificerad samt en Certifierad målarmästare. Verksamheten bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer.

Mästare i målning av Sveriges Hantverksråd.
Medlem i SBR.
RISE.

Välkommen till Jucomi.

Kontakta oss

    Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

    Kontakta oss
    close slider

      Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort