Jucomi - Fasadrenovering för bostadsrättsförening
Fasadrenovering för bostadsrättsförening

Fasadrenovering för bostadsrättsförening

Behöver ni hjälp med fasadrenovering för er bostadsrättsförening?

Vi på Jucomi utför fasadrenovering på alla typer av fasader och tar självklart hand om hela projektet från start till mål. En bra fasad skyddar fastigheten från yttre påfrestningar och utgör det första intrycket utifrån, och genom att sköta om fasaden på rätt sätt visar det på omtanke för hela bostadsrätten.

Låt oss ta hand om er fasad

Vi har stor expertis kring fasadrenovering för bostadsrätt och genomför alltid en grundlig renovering som gör fasaden lika hållbar som snygg. Med många års erfarenhet har vi blivit riktigt duktiga på fasadrenovering genom åren, vare sig det är träfasad, tegelfasad eller en putsad fasad som behöver rustas upp.

Vi fokuserar mycket på noggrannhet i vårt arbete eftersom en felaktigt utförd renovering i värsta fall kan skada huset. Tack vare våra många duktiga hantverkare med stor känsla för utformning och kvalitet kan du alltid lita på ett bra resultat med oss. Därför kan ni vara säkra på att resultatet håller i många år framöver utan komplikationer och vi ger alltid individuella råd och tips kring fasaden.

Fasadrenovering för bostadsrättsförening

Kontakta oss för hjälp med fasadrenovering av er bostadsrättsförening

Vill ni ta hjälp av oss angående fasadrenovering för bostadsrättsförening? Ring eller maila oss, så berättar vi mer. Välkommen till Jucomi.

Nyckelord:
Fasadrenovering bostadsrättsförening


Kontakta oss
08-663 05 40
info@jucomi.se
Hitta till oss
Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag
Nimrodsgatan 22 B
115 42 Stockholm

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort.