Fasadrenovering för bostadsrättsförening

Fasadrenovering för bostadsrättsförening

Behöver ni hjälp med fasadrenovering för er bostadsrättsförening?

Vi på Jucomi utför fasadrenovering på alla typer av fasader och tar självklart hand om hela projektet från start till mål. En bra fasad skyddar fastigheten från yttre påfrestningar och utgör det första intrycket utifrån, och genom att sköta om fasaden på rätt sätt visar det på omtanke för hela bostadsrätten.

Fasadrenovering för bostadsrättsförening

Låt oss ta hand om er fasadrenovering i er bostadsrättsförening

Vi har stor expertis kring fasadrenovering för bostadsrätt och genomför alltid en grundlig renovering som gör fasaden lika hållbar som snygg. Med många års erfarenhet har vi blivit riktigt duktiga på fasadrenovering genom åren, vare sig det är träfasad, tegelfasad eller en putsad fasad som behöver rustas upp.

Vi fokuserar mycket på noggrannhet i vårt arbete eftersom en felaktigt utförd renovering i värsta fall kan skada huset. Tack vare våra många duktiga hantverkare med stor känsla för utformning och kvalitet kan du alltid lita på ett bra resultat med oss. Därför kan ni vara säkra på att resultatet håller i många år framöver utan komplikationer och vi ger alltid individuella råd och tips kring fasaden.

Mästare i målning av Sveriges Hantverksråd.
Medlem i SBR.
RISE.

Historik

Med sjuttio års gedigen erfarenhet av byggutveckling och byggrelaterade tjänster bildades Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag våren 2005.

Företagets spetskompetens berör flera områden

Kontakta oss för hjälp med renovering av er fasad i BRF:en

Vill ni ta hjälp av oss angående fasadrenovering för bostadsrättsförening? Ring eller maila oss, så berättar vi mer. Välkommen till Jucomi.

Tjänster:

    Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

    Kontakta oss
    close slider

      Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort