Jucomi

Jucomi är din garanti för ett tryggt boende i er bostadsrättsförening

Entreprenadbesiktning i Stockholm

Vi på Jucomi utför entreprenadbesiktning i Stockholm av alla olika slag. Det finns olika besiktningar för de olika delarna i ett projekt och kan till exempel innebära slutbesiktningar, efterbesiktningar, garantibesiktningar eller förbesiktningar för olika fastigheter.

Som besiktningsman har man ett stort ansvar för att kontrollen ska gå rätt till och arbetet ställer därför stora krav på rätt teknisk kompetens. Våra besiktningsmän är kvalificerade med lång erfarenhet och är alltid uppdaterade enligt de gällande regler som finns i byggbranschen, vilket gör oss till ett tryggt val för entreprenadbesiktning i Stockholm.

Entreprenadbesiktning i Stockholm

Experter på entreprenadbesiktning

Genom att anlita oss får ni en expert på området som ger ett objektivt utlåtande. Man säkerställer också att de avtalade arbeten i kontraktet är genomförda. Entreprenadbesiktning är en viktig funktion för kontroll, både för den som är beställare och den som är leverantör. Genom att anlita oss för besiktningen kan ni vara säkra på att få den utförd enligt godkända rutiner och med en tydlig dialog för alla parters bästa.

Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag är ett självständigt byggföretag. Vi har kontrollansvarighet nivå Kvalificerad samt en Certifierad målarmästare. Verksamheten bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer.

Mästare i målning av Sveriges Hantverksråd.
Medlem i SBR.
RISE.

Kontakta oss för entreprenadbesiktning i Stockholm

Vill ni kontakta oss angående entreprenadbesiktning i Stockholm? Då går det bra att höra av er till oss via telefon eller mail, så berättar vi mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för er.

 

Kontakta oss

    Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

    Kontakta oss
    close slider

      Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort