Jucomi - Byggprojektledning i Stockholm
Byggprojektledning i Stockholm

Byggprojektledning i Stockholm

Vi på Jucomi kan byggprojektledning i Stockholm och har hjälpt många bostadsrättsföreningar och företag genom åren.

Att genomföra ett byggprojekt kräver ofta en ganska stor arbetsinsats för den enskilda ledamoten i styrelsen, samt krav på rätt kompetens och kunskap i alla steg. Vi kan effektivt se till att driva igenom byggprojektet steg för steg, där vi ger er full kontroll och trygghet i hela processen. Eftersom det är många personer som är delaktiga i ett byggprojekt behövs en erfaren och kvalificerad byggprojektledare som tar ett helhetsansvar och ser till att arbetet flyter på enligt plan. Vi tar hand om byggprojektet från ax till limpa och fokuserar på såväl bra ledarskap som ett effektivt byggarbete.

Anlita oss för byggprojektledning i Stockholm

Varje projekt är unikt och vi arbetar alltid utifrån de individuella förutsättningarna som ges och anpassar vårt sätt att arbeta enligt dina önskemål.

Genom att anlita oss för byggprojektledning i Stockholm kan ni få hjälp med bland annat förstudie och budget, bygglovsfrågor, upphandlingsform, kvalitet- och miljöstyrning samt ekonomistyrning. Med hjälp av god planering, tydliga mål och en överskådlig tidplan kan vi se till att ro byggprojektet i hamn utan komplikationer och med ett bra resultat.

För oss är det viktigt med total transparens och god kommunikation så att ni alltid är med på vad som sker i varje steg, men också för att kunna uppnå bra resultat, hålla kostnaderna nere och få fram bättre beslutsunderlag. Det gör oss till ett bra val och en professionell entreprenör inom byggprojektledning i Stockholm.

Byggprojektledning i Stockholm

Kontakta oss i Stockholm för bästa byggprojektledning

Se till att säkra ert projekt genom att anlita erfarna och professionella aktörer i byggbranschen - på så vis undviker ni också oväntade merkostnader. Vill ni anlita Jucomi för byggprojektledning i Stockholm? Då är ni varmt välkomna att höra av er till oss på mail eller telefon, så berättar vi mer om arbetet och hur vi kan hjälpa er.

Nyckelord:
Byggprojektledning Stockholm


Kontakta oss
08-663 05 40
info@jucomi.se
Hitta till oss
Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag
Nimrodsgatan 22 B
115 42 Stockholm

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort.