Jucomi är din garanti för ett tryggt boende i er bostadsrättsförening

Byggprojektledning i Stockholm

Vi på Jucomi kan byggprojektledning i Stockholm och har hjälpt många bostadsrättsföreningar och företag genom åren.

Att genomföra ett byggprojekt kräver ofta en ganska stor arbetsinsats för den enskilda ledamoten i styrelsen, samt krav på rätt kompetens och kunskap i alla steg. Vi kan effektivt se till att driva igenom byggprojektet steg för steg, där vi ger er full kontroll och trygghet i hela processen. Eftersom det är många personer som är delaktiga i ett byggprojekt behövs en erfaren och kvalificerad byggprojektledare som tar ett helhetsansvar och ser till att arbetet flyter på enligt plan. Vi tar hand om byggprojektet från ax till limpa och fokuserar på såväl bra ledarskap som ett effektivt byggarbete.

Byggprojektledning i Stockholm

Anlita oss för byggprojektledning i Stockholm

Varje projekt är unikt och vi arbetar alltid utifrån de individuella förutsättningarna som ges och anpassar vårt sätt att arbeta enligt dina önskemål.

Genom att anlita oss för byggprojektledning i Stockholm kan ni få hjälp med bland annat förstudie och budget, bygglovsfrågor, upphandlingsform, kvalitet- och miljöstyrning samt ekonomistyrning. Med hjälp av god planering, tydliga mål och en överskådlig tidplan kan vi se till att ro byggprojektet i hamn utan komplikationer och med ett bra resultat.

Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag är ett självständigt byggföretag. Vi har kontrollansvarighet nivå Kvalificerad samt en Certifierad målarmästare. Verksamheten bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer.

Mästare i målning av Sveriges Hantverksråd.
Medlem i SBR.
RISE.

För oss är det viktigt med total transparens och god kommunikation så att ni alltid är med på vad som sker i varje steg, men också för att kunna uppnå bra resultat, hålla kostnaderna nere och få fram bättre beslutsunderlag. Det gör oss till ett bra val och en professionell entreprenör inom byggprojektledning i Stockholm.

Kontakta oss i Stockholm för bästa byggprojektledning

Se till att säkra ert projekt genom att anlita erfarna och professionella aktörer i byggbranschen – på så vis undviker ni också oväntade merkostnader. Vill ni anlita Jucomi för byggprojektledning i Stockholm? Då är ni varmt välkomna att höra av er till oss på mail eller telefon, så berättar vi mer om arbetet och hur vi kan hjälpa er.

Kontakta oss

    Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

    Kontakta oss
    close slider

      Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort