Jucomi är din garanti för ett tryggt boende i er bostadsrättsförening

Bostadsrättsbesiktning Stockholm

Jucomi erbjuder professionell bostadsrättsbesiktning i Stockholm för en trygg försäljning av bostadsrätter.

En bostadsrättsbesiktning i Stockholm är viktig för den som köper en lägenhet, eftersom säljaren inte är ansvarig för brister och skador som köparen kunde ha upptäckt i sin undersökningsplikt. Men för en trevlig och smidig försäljning utan krångel ligger det givetvis också i säljarens intresse att besiktiga lägenheten korrekt.

Bostadsrättsbesiktning Stockholm

Vikten av att ha en bostadsrättsbesiktning i Stockholm

Det är ofta svårt att upptäcka skador och fel på egen hand, varför det är viktigt att anlita en duktig besiktningsman som har den kunskap och redskap som krävs. I vår bostadsrättsbesiktning undersöker vi allt i lägenheten för att sedan sammanställa allt i ett dokument som finns tillgängligt på visningen vilket alltid är bra att erbjuda spekulanterna.

Låt oss ta hand om din bostadsrättsbesiktning

Att anlita oss på Jucomi för bostadsrättsbesiktning i Stockholm innebär att ni ges en trygg besiktning som präglas av kompetens och kunskap. Vi följer självklart rådande bestämmelser och har stor expertis kring allt som rör bostäder vilket gör oss till ett bra val av besiktningsman.

Kontakta oss i Stockholm

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss via telefon eller mail om du vill anlita oss för bostadsrättsbesiktning, så kan vi berätta mer och erbjuda en passande dag för besiktningen.

Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag är ett självständigt byggföretag. Vi har kontrollansvarighet nivå Kvalificerad samt en Certifierad målarmästare. Verksamheten bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer.

Mästare i målning av Sveriges Hantverksråd.
Medlem i SBR.
RISE.

Välkommen till Jucomi.

Kontakta oss:

    Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

    Kontakta oss
    close slider

      Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort