Jucomi är din garanti för ett tryggt boende i er bostadsrättsförening

Stambyte i Stockholm

Behöver ni genomföra ett stambyte i Stockholm? Välkommen till Jucomi.

Ett stambyte är ett stort ingrepp där alla gamla rör och ledningar ska bytas ut – en viktig men också komplicerad process som kräver kunskap, kompetens och expertis. Våra hantverkare är kvalificerade med flera års erfarenhet av stambyte och arbetar alltid för att det ska löpa på med så lite störningar som möjligt.

Stambyte Stockholm

Vi tar hand om ert stambyte i Stockholm

Det är viktigt att genomföra ett stambyte i rätt tid. Drar man ut på det för mycket kan det i värsta fall leda till stora skador på fastigheten till följd av de gamla rören spricker. Stambytet är dock en investering i fastigheten över tid och en viktig del av underhållet.

Kontakta oss för stambyte

Vi vet att det kan vara lite rörigt med ett stambyte och fokuserar därför på bra planering och smidiga lösningar för att det ska kunna genomföras så smidigt som möjligt. Som leverantör av stambyte i Stockholm är vi professionella och kompetenta, och självklart ser vi till att lämna platsen ren och snygg efter det utförda arbetet.

Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag är ett självständigt byggföretag. Vi har kontrollansvarighet nivå Kvalificerad samt en Certifierad målarmästare. Verksamheten bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer.

Mästare i målning av Sveriges Hantverksråd.
Medlem i SBR.
RISE.

Vill ni anlita oss för stambyte i Stockholm? Varmt välkomna att ringa eller maila till oss, så berättar vi mer och kan presentera en lösning för er.

Kontakta oss

    Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

    Kontakta oss
    close slider

      Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort