Jucomi är din garanti för ett tryggt boende i er bostadsrättsförening

Stambyte Södermalm

Välkommen till Jucomi när ni ska genomföra ett stambyte i Södermalm.

Stammarna i en fastighet har en begränsad livslängd och måste bytas ut i god tid. Det är viktigt att byta ut rör och ledningar när de är uttjänta eftersom de kan orsaka skador på fastigheten annars. Det kan vara lite rörigt med stambyte, men det är en viktig att ta tag i och det är också en långsiktig investering för fastigheten, med en ökad standard för de boende.

Stambyte Södermalm

Kontakta oss för stambyte

Jucomi arbetar med bra rutiner och tydlig planering för att stambytet ska löpa på så bra som möjligt, utan komplikationer eller störningar, i den mån det är möjligt. Våra kompetenta hantverkare har bred kunskap och erfarenhet vilket gör oss till en professionell leverantör av stambyte på Södermalm.

Om ni vill anlita oss går det bra att ringa eller maila, så berättar vi mer om hur vi arbetar kring stambyte. Kontakta oss här!

Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag är ett självständigt byggföretag. Vi har kontrollansvarighet nivå Kvalificerad samt en Certifierad målarmästare. Verksamheten bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer.

Mästare i målning av Sveriges Hantverksråd.
Medlem i SBR.
RISE.

Kontakta oss

    Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort

    Kontakta oss
    close slider

      Fyll i dina uppgifter så kontaktar en projektledare dig inom kort